Tanečné módne prehliadky

Tanečné módne prehliadky sa tešia stále väčšej obľube vo svete aj u nás.
Diváci ich majú radi, lebo sú živé a zaujímavé. Tanečníci neprezentujú v danom okamihu len oblečenie, ale aj pocit, ktorý im oblečenie dáva. Výsledkom sú emócie, ktoré upútajú zmysly divákov.

Ak by sa Vám takáto prehliadka páčila, ale neviete ako na to, ozvite sa nám a my Vám radi poradíme! Show tohto typu je vhodná do nákupných centier, na otváracie ceremoniály alebo ako netypická forma tanečného vystúpenia spojená s povedomím značky.

Pripravíme pre Vás:
Tanečnú módnu prehliadku (Dance Fashion Show) – Tanečné promo video –  Inú kreatívnu propagáciu vášho produktu

Tanečník a model v 1
Naši tanečníci sú vďačným objektom na fotografovanie. Ak nehľadáte pre svoj projekt modelky z povolania, tanečníci a tanečníčky sú dobrou voľbou. Tí totiž vedia ako sa tváriť na pódiu aj ako pózovať pred objektívom. Hľadáte konkrétny typ, ale neviete nájsť databázu tanečníkov na našom webe? Napíšte nám! Radi Vám ju pošleme, aj poradíme. Na fotografii od Kataríny Bell je tanečníčka Monika.
Tanečná módna prehliadka pre CANIS SAFETY
Tanečná fashion show pre klienta CANIS SAFETY - popredný český dovozca, výrobca a distribútor osobných ochranných pracovných prostriedkov a pomôcok zaisťujúcich bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci.
Tanečné video CANIS SAFETY
Toto tanečné video na stavenisku sme natočili v pracovnom oblečení od Canis Safety.
Tanečná Fashion Show NIKE Eurovea
Túto tanečnú módnu prehliadku sme urobili dávno predtým, než vznikol mondance. Ešte s partiou kamošov sme mali tú česť urobiť tanečnú prehliadku pre NIKE EUROVEA na Bratislavských módnych dňoch a radi by sme si ju takto pripomenuli :)
Tanečná fashion show Aupark
Ďalším miestom kde sme pripravili Fashion Show bol Aupark Bratislava, kde sme počas Hriešne dobrých nákupov v roku 2016 urobili dve zaujímavé tanečné prehliadky pre divákov.
Tanečné promo video pre UltraScooter.eu a ABIDELESS
Tanečné promo video ako prezentácia hoverboardov. Tancom na týchto hoverboardoch sme priamo demonštrovali jednoduchosť ich ovládania. Zároveň sme odprezentovali aj slovenskú streetwearovú značku ABIDELESS. Denné video sme interne nazvali "keď nás natáča kamera" a nočné "keď nás kamera nenatáča". Videá získali pozitívny ohlas na našom facebooku (dosiahli 10 000 videní za prvý deň) a tým splnili účel. Natočíme budúce virálne video aj pre Vás? :)
Fotenie v spolupráci so značkou Rooftop a Slowatch
V spolupráci s nadaným fotografom Dominikom Szombathom sme vytvrorili sériu zaujímavých fotografii v priestoroch galérie Danubiana. Obliekol nás obchod s oblečením Slowatch a obula značka Rooftop.
Tanečné módne prehliadky BORY MALL
My sme na jeseň 2014, pri príležitosti otvorenia nového nákupného centra BORY MALL v Bratislave odprezentovali 10 značiek odevov a topánok. Počas štyroch dní sme tanečnou módnou prehliadkou predviedli nové kolekcie na 4 pódiach! Návševníkom centra sa to vraj páčilo, tak sme si to zopakovali na jar 2015 :) Na Bory Mall Fashion Days.