Flash mob

“Flashmob je označenie pre bleskovú zábavnú akciu, kedy sa na jednom mieste stretne viac ľudí, urobia niečo bizarné, absurdné alebo vtipné a potom sa bez ďalších komentárov rozídu. Medzi časté scenáre flashmobu patrí napríklad tanec.” povedala o Flashmobe Wikipedia 🙂

Flash mob
Páčilo by sa Vám prekvapiť Vašich zákazníkov nečakaným tancom všetkých predavačov? Alebo by ste chceli vidieť tancujúcich čašníkov alebo priamo manažérov na konferencii? Flash mob slúži presne na to. Je to tajný komparz zložený z tanečníkov, ktorí sa v jednom okamihu roztancujú, čím pobavia a prekvapia zvyšných nič-netušiacich. Dá sa pripraviť v malom aj vo veľkom! Ozvite sa nám a povieme Vám viac.
Flashmob Avion Bratislava
Pri príležitosti otvorenia novej gastropasáže v Avion Shopping Park Bratislava sme sa roztancovali pred nič-netušiacimi divákmi. Pár z nich sa k nám aj pridalo. Pozrite si zostrih alebo nižšie celé video.
Flashmob Avion Bratislava video
Pozrite si celý Flashmob, ktorý sme pripravili pri príležitosti otvorenia novej gastro pasáže v Avion Shopping Park Bratislava.
Flash mob na voľbách 2016!
Najväčšia výtržnosť aká sa nám podarila? Zatancovať si vo volebnej miestnosti po odvolení do slovenského parlamentu pred nič netušiacou komisiou. Týmto počinom sme chceli podporiť organizáciu NJBNT, ktorá burcovala mladých ľudí, aby nesedeli doma a šli voliť. Video sa okamžite stalo virálom na facebooku a dosiahlo 220 zdieľaní, 1300 likeov a vyše 67 000 zhliadnutí! A hovorili o nás aj v televíznych novinách, v teleráne a na online portáloch :)