VOGUE

“Vogue is a fashion dance” alebo Vogue je módny tanec. A dokonca to nie je len tanec. Je to aj móda a životný štýl. Komerčne ho preslávila Madonna v roku 1990 vo svojom klipe Vogue. My vieme, že jeho počiatky siahajú až do 80.tych rokov do Harlemu a Bronxu medzi černošskú LBGTQ komunitu. Prapôvodom sú Drag Queens a maškarné bály. Dnes môžete Vogue vidieť v klipoch komerčných spevákov a speváčiek, v reklamách a na módnych prehliadkach. My sme jediná profesionálna skupina, ktorá Vogue na Slovensko priniesla a šíri ho.

KOSTÝMY
Radi obmieňame naše kostýmy a vytvárame si nové. Nájdete u nás elegantnú čierno-bielu kombináciu, aj netradičné zlaté overaly. Ak vás zaujíma aké rôzne kostýmy máme, napíšte nám na monika@mondance.sk .
Sexy Vogue
Vogue má svoju elegantnú, provokatívnu a zábavnú stránku. Tú sexy verziu, ktorá nie je vulgárna, ponúkame v choreografii s pracovným názvom Dart Vader Vogue alebo pre odvážnejších Work This Pussy.
Swish Swish
Choreografia Swish Swish je zábavná, moderná a hodí sa na rôzne podujatia. Katy Perry so svojou skladbou Swish Swish strhne nejedného diváka. Pozrite si ju na videu z Festivalu Grape, kde sme ju prvýkrát tancovali pred divákmi.
Swish Swish Black and White
Choreografiu Swish Swish vieme dať aj do elegantného čierno-bieleho vzhľadu. V počte 3 až 8 tanečníkov.
Queer Vogue alebo LGBT PRIDE
Bolo nám cťou predstaviť Vogue divákom na Dúhovom Pochode v roku 2017. Vogue vznikol v černošsej queer (LGBTQ) komunite v Harleme a Bronxe v 80.tych rokoch. Postupne otvoril svoje brány aj ostatným rasám vo svete. Drag Queens sú tiež neoddeliteľnou súčasťou tejto kultúry.
VOGUE SHOW - Pohoda Festival
Od roku 2017 sme súčasťou festivalu Pohoda každý rok. Na našu Vogue show sa môžete tešiť aj tento rok. Práve na tomto veľkom pódiu sme predstavili naše ikonické zlaté overaly :)
Vogue - Chain Divas
Toto je prvé slovenské "vogueové" video :)) nazvali sme ho CHAIN DIVAS.