Klipy A Koncerty

Tanečníci milujú pódium a pódium miluje tanečníkov.
Nič nedokáže lepšie dotvoriť speváka ako jeho predĺžená ruka v podobe tanečníkov. A to na koncerte, firemnom večierku, televíznom vystúpení, či v jeho klipe. Skúsenosti našich tanečníkov presahujú hranice Slovenska.
Tešíme sa na každú novú spoluprácu!

RYTMUS Ft. Laris Diam - Neporovnávaj
Monika aj Denda mali tú česť byť v Rytmusovom klipe Neporovnávaj Užívaj, kde bola využitá technika 3D mappingu.
VeronikaS - Stále ft. Majk Spirit
Naše 4 tanečníčky Rebecca, Ema, Saška a Monika sa objavili v klipe Veroniky Strapkovej a Majka Spirita, kde Monika Prikkelová vytvorila na mieru choreografiu podľa textu skladby pod réžiou Minibojkilla. Klip má už vyše milión zhliadnutí!
Tomy Kotty - Citrón
Monika sa objavila v klipe Tomyho aby znázorila jeho rap svojím tanečným prevedením, za pomoci rúk (t.j. Vogue a Waacking techniky).
Eurovízia 2015 vystúpenie s Conchitou Wurst
Naša tanečníčka Monika bola ako jediná Slovenka súčasťou najväčšej speváckej show Eurovision Song Contest. V roku 2015 sa veľké finále odohrávalo vo Viedni. Spolu s ďalšími medzinárodnými tanečníkmi vystupovala pre rakúsku superstar a minuloročnú víťazku Conchitu Wurst tesne pred vyhlásením nového víťaza. Show sa niesla v štýle VOGUE a bola vyrobená priamo na objednávku speváčky ako promo k jej novému singlu Firestorm.
Rapper Momo - Je to aj o tom
Náš tanečník Ferdžo si zatancoval v klipe Je to aj o tom rappera Moma.
VeronikaS - AMA BE (I’mma be)
VeronikaS je mladá talentovaná speváčka, ktorá zažiarila v talentovej súťaži HLAS Československa. Naši tanečníci mali tú česť byť súčasťou aj jej ďalšieho videoklipu AMA BE (I’mma be).
Sauti Sol - Hebu Njoo
Počas svojho pobytu v Keni v lete 2015 mala Deniska príležitosť zatancovať si v klipe populárnej africkej skupiny Sauti Sol. Pozrite si ako zapadla :)